Alla inlägg den 10 augusti 2014

Av annelie f - 10 augusti 2014 19:49

Vår resa var ett underbart äventyr, en upplevelse som vi är glada att vi gjorde. Det var värt varenda krona!
Fantastiskt att tillsammans med familjen få denna chans att resa runt under så lång tid. Som familj har vi kommit varandra närmare

. Givetvis har det förekommit meningsskiljaktligheter, men det hade det gjort hemma oxå. Jag är glad för att vi "lärt känna" varandra på nytt. I vanliga fall är ju vardagen så full av stress och måsten så man nästan tappar bort varandra.

Utöver alla upplevelser och äventyr har vi även sett djupt tragiska levnadsöden, fattigdom och misär. Vi har haft möjlighet att diskutera kring detta med barnen, de har kanske t.o.m insett hur bra de själva har det.

Om vi skulle göra om resan? Absolut! Utan minsta tvekan!

Om det är något vi skulle ändrat på? Ja, kanske ha stannat ett par dagar i Singapore istället för bara en natt. Och vi hade nog hellre haft ytterligare en vecka i Australien och istället minskat ner Thailands vistelsen till 2 veckor.

Det bästa med resan? Att vi gjorde rundturer med adventure tours till kakadu nationalpark och uluru med omnejd. Niklas och jag uppskattade speciellt turen till Australiens innersta med uluru/katatjuta/kings canyon. Johanna är fortfarande helt betagen av barriärrevet medan Rebecca gillade Sydney bäst. Lukas är lite mer osäker på vad som var bäst.

om vi kommer att resa igen? Jadå absolut! Målet är att Vi kommer att göra en ny resa inom några år med sikte på nya Zeeland, södra Australien och tasmanien.

Packningen? Den fördjupar jag mig i imorgon. ..

Presentation


Här är berättelsen om vår livs resa!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Förberedelser


Ovido - Quiz & Flashcards