Alla inlägg den 29 juli 2014

Av annelie f - 29 juli 2014 13:40

Idag har vi haft en riktigt fin dag!
Vi har busat i poolen, skojat och skrattat.

Vi hyrde en kanot och paddlade i bukten utanför.

Niklas och jag tillbringade nästan en timme på sta'n o h fick skrubbat fötterna efter alla konstens regler. Sen fick Rebecca och jag predikar oxå. Vilken lyx!

Därefter satt vi på första parkett och såg solens strålar sänka sig över havet. Niklas, den raringen, fixade en pinacolada åt mig. Även det lyxigt!

Man kan säga vad man vill om Thailand. Men man kan verkligen kosta på sig att leva lite lyxliv, för det är så billigt här. Vi unnar oss sånt som vi inte alls unnar oss hemma. Det känns gott!

Dessutom är folket väldigt vänliga. De skojar friskt med barnen och är omtänksamma. Idag kom en kypare och letade upp oss för att fråga oss var vi vill sitta ikväll på middagen, det ska vara eldshow och vi kunde få välja bord. Rart!

En sån här söt kanin gjorde städerskan åt oss.

[Bild]

Nu tar vi en öl på balkongen innan det är dags för dusch och sen middag. Imorgon är det dags att lämna denna gröna djungeln och bege oss till lilla ön koh tao.

Av annelie f - 29 juli 2014 04:04

Jo så är det. Hela familjen saknar Australien och längtar tillbaka dit.

Där var det rent och snyggt, inget skräp någonstans. På stränder, picknickplatser och överallt tog folk med sig sitt eget skräp. Folk var stolta över och rädda om sitt land och sin natur.

Allt var välplanerat och organiserat för att vara praktiskt. Ingen överdådig lyx utan bara praktiskt och bekvämt. Toaletter fanns överallt, gratis och fräscha. Ok, ute i outbacken luktade det inte så gott från dom, men de var inte skräpiga eller nerklottrade.

Folket var vänliga och intresserade av varandra och andra. Alla frågade var vi kom ifrån, och ville veta mer om vår resa. Ifall vi vecklade upp kartan någonstans, tog det aldrig mer än två sekunder innan någon vilt främmande stod leende vid sidan av oss och frågade om han kunde hjälpa oss att hitta rätt.

Expediter och folk på gatan frågar alltid hur man har det, hur man mår, hur det går. Inte för artighets skull utan för att de verkligen är intresserade.

Landet i sig var fascinerande, vackert, dramatiskt, vilt och betagande. Åh vad vi saknar Australien!

Presentation


Här är berättelsen om vår livs resa!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Förberedelser


Ovido - Quiz & Flashcards